Screenshot 2015-01-18 at 10.32.14De Bieb-bende is een avonturenserie voor kinderen vanaf 8 jaar. De boeken hebben korte hoofdstukken en het verhaal is met vaart geschreven. Met ieder deel wordt een stukje van het mysterie ontrafeld. De hoofdpersonages zijn vijf kinderen, in de leeftijd van 11 tot en met 13 jaar. Door de spanning en mysterie, zijn de boeken ook geschikt voor volwassenen. De serie zal uit twaalf delen bestaan en beslaat een heel jaar. Lees hier recensies van andere delen van De Bieb-bende >>>>

De Bieb-bende deel 3: de Tijdwachter. Verhaal
De vijf vrienden van de Bieb-bende vinden tijdens een museumbezoek de eerste aanwijzing van de derde Hemelrijder. In een verweerde hal diep onder de heuvel stuiten ze op het mysterieuze Rad van de Tijd. Wanneer ze hier vijf maal aan draaien, belanden ze plotseling in het jaar 536, het jaar waarin de Hemelrijders werden vermoord. Daar worden ze geholpen door een boerenjongen om veilig Zuidbaai binnen te dringen.

Maar wie is de mysterieuze Levièra die alleen Valerie kan zien? Er volgt een bloedstollend avontuur, waarbij de Bieb-bende het ontbrekende onderdeel van het Rad van de Tijd moet vinden om terug naar huis te kunnen keren. Maar als ze de waarheid over de oorsprong van de legende vinden, zijn ze ineens niet meer zo zeker van alles…

De Bieb-bende deel 3: de Tijdwachter. Boektrailer
bvf

De Bieb-bende deel 3: de Tijdwachter. Recensie
tds

De Bieb-Bende: De Tijdwachter – Michael Reefs
Bekijk op bol.comDerde deel van De Bieb-bende. Interactief concept.
Paperback, 340 pagina’s, uitgeverij Stormsteen
Bestel dit boek hier >>>>

Share