Wat maakt vrouwen aantrekkelijk!?

What makes women attractive to men

Trotse Vaders wisten het al, maar nu ook wetenschappelijk bewezen: wat maakt vrouwen aantrekkelijk!

Gelukkig maar het is nu allemaal wetenschappelijk ook tot op de naad uitgezocht: “Wat maakt vrouwen (voor de man) fysiek aantrekkelijk!”: o.a. een Heup-Taille ratio van 10:7, zo meldt Business Insider op zijn website.

Vaders wisten dat natuurlijk als vanzelf sprekend anders waren ze geen Trotse Vader, zou je kunnen zeggen. En wat maakt volgens die wetenschappers nu een vrouw aantrekkelijk.

Eerst de geijkte kenmerken: Taille-Heup ratio en hoge Stem. Dan de meer “o ja” kenmerken: Glimlachen en het dragen van Rood (kleren en lippenstift!) en dan de “wist ik niet, maar toch wel logische”-kenmerken: gezond Haar (niet hóe het zit dus blijkbaar maar of het verzorgd is) en de contra-intuïtieve: “minder (geen?) Make-up”. De meeste vrouwen op verleidingspad kennen de eerder genoemde kenmerken wel, maar minder make-up?

te veel make opMisschien is het mindere make-up ook vooral wel een kwestie dat het de vrouw zelfvertrouwen moet geven en niet voor de man het meer aantrekkelijk maken. We moeten we maar eens meer op letten.

Natuurlijk, het gaat hier om per definitie de gemiddelde man en die bestaat natuurlijk niet. Want over Haar-kleur, Intelligente-uitstraling, Billen, Borsten en Benen geeft het onderzoek blijkbaar geen uitsluitsel. Maar goed, wij als mannen kunnen onze eigen voorkeuren en vooroordelen natuurlijk gewoon in ere houden.

Hier de link naar de video van Business Insider waarin alles nog eens wordt uitgelegd, DePaul Universiteit van Chicago heeft het onderzoek uitgevoerd:

Scientists have figured out what makes women attractive

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Crunch...
Vader van Frans Bauer overleden
Share