9789000343478_downloadOen Kalkoen wil wraak nemen op Fopschaap voor de streek die hij hem geleverd heeft. Misschien kan Oen Kalkoen dat glaasje gele limonade daar wel voor gebruiken…

Recensie
Er is al een eerder boek over Fopschaap en Oen Kalkoen verschenen: Ha Ha, Fopschaap. Ik heb dat boekje niet gelezen, maar het laat zich raden dat Oen Kalkoen daarin in de maling is genomen door Fopschaap. In het tweede boek: Dol op limonade, probeert Oen Kalkoen wraak te nemen. In dit geval is wraak niet zoet 😉

Volgens mij is het door de afbeeldingen wel duidelijk hoe de wraak bedoeld is (en hoe het plan uitpakt…). Uiteraard erg leuk voor kinderen die nog in de fase zitten dat poep-en-plas aanleiding zijn tot eindeloze grapjes en lachbuien. Maar door de subtiele manier van vertellen en de enorm komische tekeningen, is dit boek ook voor ouders grappig.

Screenshot 2015-03-10 at 09.43.11

Leuk om voor te lezen en mee te gaan in de belevingswereld van je kind, zien hoe de spanning opbouwt in het verhaal en de binnenpret bij je kind steeds groter wordt. Een boekje met veel humor wat me doet uitkijken naar het lezen van het eerste deel.

Screenshot 2015-03-10 at 09.43.29

Dol op limonade – Mark en Rowan Sommerset
Bekijk op bol.comTweede boek over Fopschaap en Oen Kalkoen
Hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Van Goor
Bestel dit boek hier >>>>

9789000343461_download

 

Bestel het eerste boek, Ha Ha Fopschaap, hier >>>>

Bekijk op bol.com

Share