de-notenkraak-filmWanneer de ondeugende eekhoorn Surly per ongeluk de wintervoedselvoorraad van alle dieren laat opbranden, wordt hij het park uitgezet. Om zich uit de situatie te redden beraamt hij samen met zijn trouwe rattenvriend Buddy een plan om een notenwinkel te beroven.

In de kelder liggen genoeg nootjes om maandenlang van te eten. Maar wanneer het duo ontdekt dat een bende boeven andere plannen heeft met de notenwinkel moeten ze de hulp van de andere dieren uit het park inroepen.

De vrolijke animatiefilm De Notenkraak is vanaf 15 april in de Nederlandse bioscopen te zien. De Rode Loper Première is op 8 april in de FilmHallen en hiervoor zijn 2x 2 kaartjes te winnen! Klik <hier> voor de winactie.

Hieronder de trailer:

Regie: Peter Lepeniotis. Nederlandse stemmencast: Aart Staartjes (als wijze wasbeer), Birgit Schuurmans, Charly Luske, Tony Neef, Johnny Kraaijkamp, Vajen van den Bosch, Enzo Knol, Frank Evenblij, Stephan Evenblij, Pim Vosmaer, Thijs van Aken, Gaby Blaaser, Kim Feenstra,Tim Douwsma, Daan Weterings, Fred Meyer, Rinie van den Elzen, Nafiesa Rasoelbaks en onze VIP Doe Een Wens gast: Aniek!

de-notenkraak-trotse-moeders

Share