Goed nieuws van Netflix over House of Cards!

house-of-cardsVoor fans van Kevin Spacey of Robin Wright of gewoon van de complete serie House of Cards waarvan de eerste drie seizoenen op Netflix te zien zijn is er goed nieuws: een vierde seizoen van deze serie, die al meerdere Awards wist te winnen, is aangekondigd.

Ook goed nieuws voor mensen die nog niet hebben kennisgemaakt met House of Cards. Je hebt nog even de tijd om vanaf seizoen 1, waarin Frank Underwood (Kevin Spacey) senator is, te kijken hoe hij en zijn vrouw Claire zich opwerken in Washington. Let wel op: het is verslavend wanneer je eenmaal begint. Niet alleen vanwege de intrigerende verhaallijn, maar zeker ook vanwege het uitmuntende acteerwerk van de hoofdpersonen. Subtiel, intelligent, boeiend en verslavend. Veel plezier!

Screenshot 2015-04-03 at 08.26.14

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De Notenkraak [trailer]
Peter Pan
Share