Screenshot 2015-03-31 at 23.04.02Ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum van Thomas de Stoomlocomotief brengt speelgoeduitgever Mattel nieuw Thomas speelgoed uit. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten met de ‘Take-n-Play’ Spoorbaan serie’. De Take-n-Play serie is gemaakt van duurzaam metaal.

Recensie
Thomas & Friends: onze zoon heeft in zijn jonge leven al heel wat uren Thomas de trein gekeken. Een leuke kinderserie waarin Thomas de trein steeds weer spannende avonturen beleefd. Afgelopen jaren zijn er al verschillende treinbanen ons huis in gekomen. Percy werd dan ook vol enthousiasme door onze zoon opgenomen in de treinen familie. Percy heeft inmiddels al heel wat meters afgelegd op de Take-n-Play baan. En als je denkt dat treinen echt iets voor jongens zijn: onze dochter vindt het ook erg leuk om er mee te spelen.

thomas-percy-copyright-trotse-vaders-1

Percy is een zeer degelijk locomotiefje die ook tegen het ruigere race werk kan. Ook wanneer er een ware treinramp word gesimuleerd blijft Percy intact en vervolgt daarna, als of er niets gebeurd is, weer zijn weg. Met de ronde magneetjes aan de voor en achterzijde van de trein kunnen de verschillende treinen makkelijk aan elkaar en van elkaar gehaald worden. Het is leuk om verschillende treinen uit deze serie te sparen zodat er een echt Thomas avontuur nagespeeld kan worden.

thomas-percy-copyright-trotse-vaders-2

Fisher-Price® Thomas & Friends™ Take-n-Play™ Percy
Bekijk op bol.comTreintje Percy uit de Take-n-Play serie, Mattel
Bestel dit speelgoedtreintje hier >>>>

Screenshot 2015-03-31 at 23.05.24

Share