goliath-compact-reis-spel-copyright-trotse-vaders-barbecue-1Kies welk voedsel je wilt grillen en druk het naar beneden. Gebeurt er niets? Dan is de volgende speler aan de beurt. Maar pas op! Als je pech hebt springen de ogen van barbecue en het voedsel omhoog en ben je af!

Recensie
Het barbecue seizoen is weer geopend! En dan is dit natuurlijk een leuk spelletje om op tafel te hebben staan, zodat de kinderen zich kunnen vermaken terwijl de hamburgers op de barbecue liggen!

goliath-compact-reis-spel-copyright-trotse-vaders-barbecue-2Het is vooral leuk voor kinderen, voor volwassenen is het vrij suf. De bedoeling is dat je een schuifje opzij schuift en daarna één voor één de items op de barbecue indrukt. Bij een willekeurig item, springen alle etenswaren weer omhoog. Prettig is dat ze niet los zitten, anders kun je de hele tijd kleine stukjes van de grond, of uit de salade vissen…..

Natuurlijk is het spannend wie als eerste af is, en het spel is ook leuk voor één kind, om zelf te spelen. Voor volwassenen is de lol er wel af na een paar keer, kinderen lijken daar geen last van te hebben!

Ook grappig om te merken dat de voedselvoorkeuren van mijn kinderen meespelen bij dit spel. Mijn oudste zoon ‘weigert’ de champignon in de drukken, mijn dochter kiest altijd de tomaat als eerste. Prima spelletje voor tussendoor.

Barbecue Party Compact – Reisspel
Bekijk op bol.comSpel, 4+, Goliath
Bestel dit spel hier >>>>

goliath-compact-reis-spel-copyright-trotse-vaders-barbecue-3

Share