Screenshot 2015-05-08 at 20.23.221, 2, 3 … zie jij wat ik zie? We sturen alle papa’s en mama’s naar school toe! Zomaar twee klassiekers uit het rijke repertoire van de 3 schattige dames van K3 !

Ik herinner me nog goed, de cd’s werden scheel gedraaid toen onze kinderen nog jong waren. Het feest werd bij ons dubbelop gevierd, onze dochters schelen immers 4 jaar. En dus, toen de oudste er klaar mee was begon de jongste. In vooral de eerste periode kon ik nog vrij goed zien en dus had ik als vader er ook nog wel wat aan.

Bij het vertrek van Kathleen dachten we allemaal dat het snel voorbij zou zijn. Welnee joh, na een zoektocht op tv was daar ineens Josje, de mooie blonde dame uit Meppel, niet ver bij ons vandaan. Op slag was papa weer enthousiast. Josje, de verwezenlijking van ieder kindidool ! En dus ook van alle papa’s, die waren op slag weer verliefd op de meisjes van K3!

image

Ik herinner me ook vooral dat ene concertbezoek dat we deden in onze woonplaats. Bij het betreden van de zaal vloog de commercie ons om de oren. K3-snoepjes, K3-bekers, K3-sleutelhangers en ga zo maar door. Volgens mij was er toen zelfs K3-chips. Ja, dat deden ze goed daar behind the scenes!

Vol opwinding zaten we te wachten op de meisjes, toen voor het eerst met Josje. Een strakke show, waarbij ik me nu nog steeds afvraag of ze live zongen, was wat we kregen. Ingestudeerde tekstjes tussendoor en danspasjes die volgens mij 1000-en keren waren geoefend. Ach, het was een leuke belevenis … maar nooit weer!

Toch groei je er overheen, geloof me. Het deed me dan ook niets toen ik hoorde dat ze gingen stoppen. Dat er nieuwe meisjes komen, kan me gestolen worden. K3 zal nooit meer worden wat ze waren en van Karen, Kristel en Josje gaan we nooit meer iets horen, geloof me maar.

Recent waren ze te gast bij RTL Late Night (klik hier voor het deel van de uitzending met K3), ik hoorde aan Humberto dat hij ook zo’n papa is geweest en stiekem toch wel heel blij was dat ze bij hem aan tafel zaten. Stikjaloers was ik …

Totaal verrast was ik toen ze aan het einde een bizar mooie vertolking deden van een van hun mega singles Mama Se!

Potverdorie, waarom slaan ze samen niet een mooie weg in? Ik werd bijna ontroerd van deze mooie versie en voelde de kriebels weer. Het gaat dus nooit over …….

Voor eerdere blogs van Trotse Vader Frank, klik hier >>>>

Share