Screenshot 2015-07-19 at 12.28.26OUTFITTERY vergemakkelijkt het shoppen voor mannen op het internet. Nieuwe klanten beantwoorden op de website www.outfittery.nl een aantal vragen over hun persoonlijke kledingstijl en maten. Vervolgens worden ze gecontacteerd door een Nederlandse stylist van OUTFITTERY.

Na een persoonlijk gesprek wordt er een tailored outfit samengesteld. Deze outfit wordt gepersonaliseerd toegestuurd in een stijlvolle box. De klant kan op zijn gemak beslissen welke items hij wenst te behouden. De overige items kunnen kosteloos worden teruggestuurd.

Recensie
We hebben dit nieuwe concept van online shoppen voor jullie uitgeprobeerd en willen hier het resultaat laten zien. Voor een beschrijving van het proces en het style advies klik je hier >>>>

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-15

Het was lastig om uit de twee bovenstaande outfits te kiezen. Door het persoonlijke gesprek met een stylist, vielen eigenlijk alle items in de smaak bij mijn man. Wat ik erg prettig vond was dat er kleuren bij zaten waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen, en die daarom juist een aangename aanvulling en opfleuring waren in de kledingkast van mijn man.

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-6 outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-5

We hebben dus de paarsige trui met bijpassend overhemd en een aangenaam geprijsd groen poloshirt gehouden, samen met een casual broek.

Verder hebben we nog een complete outfit uitgekozen, bestaande uit een overhemd, jasje, riem, broek en schoenen. Op onderstaande foto’s kun je zien hoe mooi dit staat!

outfittery-outfit-copyright-trotse-vaders

Kortom: we zijn allebei erg enthousiast over deze manier van winkelen. Eens een keer heel andere kleuren, maar wel perfect afgestemd op onze smaak en wensen. En geen gedoe met winkelen samen met de kinderen en pashokje in en uit, gewoon lekker thuis passen wat je aanspreekt, en de rest gaat gewoon gratis retour.

outfittery-mannen-kleding-copyright-trotse-vaders-10

Wil je zelf een keer gratis persoonlijk advies van een Nederlandse stylist en vrijblijvend zien welk gepersonaliseerd advies tot welke tailored outfit leidt, klik dan hier >>>>

Screenshot 2015-07-19 at 12.28.11

OUTFITTERY is marktleider in Nederland en België en werkt inmiddels samen met grote kledingmerken zoals Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Levi’s en Marc O’Polo. Daarnaast werkt het online fashion concept met jonge opkomende designers zoals Purple Leaves, 14-03 en Esperando die het aanbod vergroten met een unieke en eigentijdse look & feel.

Share