Screenshot 2015-07-16 at 10.33.16Met egel, muis en mus verkennen we de tuin: hier groeien prachtige bloemen en heerlijke groenten en fruit. En in het gras of onder de grond wonen nog veel meer dieren.

Recensie
Mijn kleine tuin
is een leuk eenvoudig kinderboek, maar dat neemt niet weg dat ik er samen met mijn dochter veel plezier aan beleef om erin te lezen.

FullSizeRender-2Onze dochter is drie en vindt het erg leuk om mij ‘voor te lezen’ uit dit boekje. Het boekje is een leuke ontdekkingstocht door de tuin. Er staat bij de plaatjes aangegeven wat voor dier het is. Wij vinden het erg leuk om iedere keer weer een ander avontuur te bedenken bij het boekje.

Persoonlijk vind ik het erg leuk dat het boekje een heel andere uitstraling heeft dan het gemiddelde kinderboek. Het doet een beetje biologisch aan, maar dat klopt misschien ook wel het boekje is namelijk gemaakt van 100% hergebruikt papier en gedrukt met milieuvriendelijke inkt.

Kortom weer eens een heel ander boekje over de tuin!

Mijn kleine bos – Kathrin Wiehle
Bekijk op bol.comEcologische kartonboekje, 16 pagina’s, uitgeverij Querido
Bestel dit boek hier >>>>

FullSizeRender-1

Screenshot 2015-07-16 at 10.33.04

Er is ook een ander ecologisch kartonboekje:

Mijn kleine bos – Kathrin Wiehle
Bekijk op bol.comEcologische kartonboekje, 16 pagina’s, uitgeverij Querido
Bestel dit boek hier >>>>

De recensie van dit boekje vind je ook op de website van Trotse Vaders.

Share