Angry Birds: De Film – informatie en trailer

angry-birds-film-trotse-vadersWe moeten er nog even op wachten….. vanaf 25 mei 2016 is Angry Birds: De Film pas te zien in de bioscopen, maar ik kijk er nu al naar uit! Hieronder alvast een trailer van deze film en zelfs die is al leuk genoeg om meerdere malen te bekijken!

angry-birds-film-trotse-vaders-3ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.

Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, ‘We’re the Millers’, ‘Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds ‘Frozen’) en de opvliegende Bomb (Danny McBride, ‘This is the End,’ ‘Eastbound and Down’), met een heel kort lontje…

angry-birds-film-trotse-vaders-4

Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader en Peter Dinklage.

angry-birds-film-trotse-vaders-1

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 25 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Snottebellen-slakkensoep? Heerlijk! - Geronimo Stilton [recensie]
Little Big Planet 3 - recensie
Share