AirRaiders Focus Drone van Spectron is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 12 jaar en ouder.

Productinformatie en adviesprijs:
Afmetingen product: 26 x 26 x 32 cm (lxbxh)
Afmetingen verpakking: 46,3 x 35,7 x 9,3 cm (lxbxh)
Bekijk op bol.comGewicht: 0,9 kg
Adviesprijs: € 49,00
Leverancier: Spectron

speelgoed-van-het-jaar-logoVoor meer informatie over Focus Drone, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Mijn ervaring met Air Raiders Focus Drone van Spectron als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Dit is natuurlijk echt speelgoed wat je direct wilt uitproberen. Spannend, uitdagend, “cool”. Deze drone is erg gebruiksvriendelijk, na het opladen kun je hem direct laten opstijgen.

De Focus Drone is goed te bedienen, erg stabiel in de lucht en gelukkig erg stevig, want beginners zullen de drone ongetwijfeld ergens tegenaan laten botsen of neer laten storten. Dat overkwam mij ook een aantal keer toen ik de Focus Drone uitprobeerde, maar de drone vloog daarna nog even stabiel en goed verder. En al snel krijg je meer grip op het vliegen en dan is de camera uiteraard de volgende spannende uitdaging.

Spelen in de leeftijdsgroep 12+; algemene informatie:
Steeds meer volwassenen ontdekken dat spelen leuk is. Naast bouwpakketten en allerlei soorten puzzels zijn er interessante en leuke spellen. Spellen rond een thema waar je een tijd lang mee bezig bent of spellen die kennis testen. Ook in groepen spelen is leuk en wordt vaker door jong volwassenen gedaan.

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Spelen met Focus Drone
Noem je het nog spelen, wanneer je met een drone aan het vliegen bent? Natuurlijk! Zolang je een drone niet voor professioneel gebruik in huis haalt, is het prima speelgoed. Los van de vaardigheden die je moet ontwikkelen om de Focus Drone goed te laten vliegen en eventueel zelfs stil te laten hangen om de camera te gebruiken, is net natuurlijk ‘cool’ om met een op afstand bedienbaar vliegend item te spelen.

Samen spelen met Focus Drone
De Focus Drone is maar door één persoon tegelijk te bedienen. Natuurlijk is het leuk om er samen mee te spelen, door om de beurt te vliegen en door te kijken naar hoe de ander de drone bedient. Maar denk ook eens aan de mogelijkheden van het maken van een ‘spionagefilm’ waarbij vrienden zich verstoppen en de drone op zoek gaat. Los van het vliegen, zijn er tal van fantasiespellen te verzinnen waarbij de drone een rol kan spelen.

Bekijk op bol.comFocus Drone bestel je hier >>>>

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-3

Algemene informatie
Vliegen met de nieuwe Focus Drone van AirRaiders geeft vliegen en tegelijkertijd foto’s en video’s maken een compleet nieuwe dimensie! De Focus is dan ook geschikt voor zowel binnen als buitenshuis vliegen. De ingebouwde gyro zorgt ervoor dat de drone stil kan blijven hangen waardoor scherpe foto’s en video’s gemaakt kunnen worden. De Focus drone heeft daarnaast extra speelfuncties waarmee je gave loopings kan maken. De Focus drone heeft als eerste drone de unieke ‘auto return’knop, waarmee je de Drone met 1 druk op de knop automatisch naar je zender laat terugkeren.

De Focus Drone is tevens extra gebruiksvriendelijk met de ‘headless’ functie, 6 kanalen voor het vliegen naar alle richtingen en drie verschillende speed-levels waardoor de drone geschikt is voor zowel beginnende vliegers als meer ervaren vliegers. Dankzij de 2.4 Ghz techniek kunnen er 10 Focus Drones tegelijk vliegen zonder elkaar te storen! De drone is gemakkelijk oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB kabel. Oplaadtijd 40 minuten, speeltijd circa 8 minuten. Afmetingen drone; 26 x 26 cm. Bereik drone; ongeveer 30 meter.

Meer algemene informatie en een video vind je hier >>>>

Focus Drone bestel je hier >>>>

Share