Ooit met je blote voeten op een Duplo blokje gaan staan? Dat doet #$%& pijn!

Wat zou het mooi zijn als Duplo van een zacht en vooral duurzaam materiaal gemaakt wordt… Precies dat dacht de Nederlandse productontwerper Ruud van den Heijkant een jaar geleden. En toen werden Qurkies ontwikkeld!

Qurkies zijn bouwstenen, compatibel met Duplo, gemaakt van het milieuvriendelijke kurk. Wij kregen een gepersonaliseerd setje toegestuurd.

Ik vind het echt een briljante vinding! Het materiaal is zacht maar toch stevig. Handig om mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld met je kind lang in een wachtkamer moet zitten, want het maakt nauwelijks geluid wanneer er een blokje valt. Of een hele toren.

Het is duurzaam, mooi, past prima op elkaar èn op al eventueel aanwezige Duplo en is zacht voor kinderhandjes èn voor voeten!

Het leukste is natuurlijk om meteen een grote zak met Qurkies te kopen, of aan familie te vragen voor een verjaardag. Wanneer dat een te grote investering in één keer is, is een kleiner pakket natuurlijk ook een optie. Ook daar kunnen kinderen al lekker mee spelen.

Wanneer je een gepersonaliseerd pakket bestelt, ontvang je 14 Qurkies in een prima verpakking. Een erg leuk cadeautje, want het zijn niet alleen bouwstenen, maar het is ook een puzzel.

Je kunt kiezen uit drie verschillende afbeeldingen en een naam erop laten afdrukken. Op die manier wordt je kind uitgedaagd om te proberen het plaatje kloppend te maken. En het eindresultaat staat nog leuk in de kinderkamer ook!

Voor meer informatie over Qurkies, klik hier >>>>

Voer bij je bestelling de kortingscode meiplasticvrij in en ontvang korting op je bestelling! Deze actie geldt de hele maand mei 2019.

Share