Spectron AirRaiders Focus Drone is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen vanaf 12 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-2AirRaiders Focus Drone: informatie van de fabrikant (Spectron)
Focus Drone is voorzien van een video camera, waarmee je foto’s en HD video’s kunt maken. Met de 2,4 GHz zender heb je een bereik van 30 meter en is voor binnen en buiten gebruik. Er zijn 3 snelheden, voor beginners tot gevorderden. Eenvoudig te bedienen door headless functie en return back functie. Zelfs loopings kunnen worden gemaakt. De drone is op te laden met de meegeleverde USB kabel (vliegtijd 10 minuten) Incl. 2GB SDcard.

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-3Juryrapport:
Een drone voor beginners met camera van prima kwaliteit waarmee je je vlucht kunt opnemen. Is stevig, kan tegen een stootje, is eenvoudig te besturen én voor een prima prijs. Maar wel even oefenen! Echt speelgoed van deze tijd.

Pedagogisch verslag:
Een speelgoeddrone! Ja, dat kon niet uitblijven. Een drone met camera én echt goed bestuurbaar met een vliegtijd van 10 minuten. Ook weer een stuk speelgoed dat goed de geest van ons technisch tijdperk weerspiegelt. Deze drone combineert de oudere vaardigheid van goede stuurmanskunst aanleren met de kunst van de fotografie; het vraagt om gevoel voor wat mooi is om van grote hoogte te fotograferen én voor wat moreel beter is niet vast te leggen op je SD-kaartje. Welk jongens- en vaderhart gaat niet sneller kloppen bij dit type technisch vermaak en plezier? Plezier is toch dat wat speelgoed behoort te geven en dat je er dan nog van leert hoe met deze drone behoorlijk (!) om te gaan, is mooi meegenomen.

focus-drone-spectron-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders-1

Focus Drone bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Video:

Share