Pinypon Palace / Kasteel van Famosa is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 4-5 jaar.

Algemene informatie:
Adviesprijs: € 49,95
Fabrikant: Famosa

Voor meer informatie over Pinypon Palace / Kasteel, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

speelgoed-van-het-jaar-logoMijn ervaring met Pinypon Palace / Kasteel van Famosa als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Daar zit je dan, als volwassen vrouw die vroeger nooit zo van het ‘roze speelgoed’ was, met een kasteel wat één en al roze uitstraalt. En ik vond het leuk! Volgens mij was ik als kind ook overstag gegaan bij dit soort speelgoed.

Sowieso was ik verkocht toen ik de kikker zag, wat een origineel idee om die ook toe te voegen, dat geeft nog meer mogelijkheden voor fantasiespel. Het kasteel is erg uitgebreid en een mooie basis voor veel speelplezier.

Spelen in de leeftijdsgroep 4 – 5 jaar; algemene informatie:
Vadertje en moedertje spelen. Maar ook de dokter of de tandarts nadoen is een favoriete bezigheid. De meeste kleuters hebben een grote fantasie en het speelgoed voor deze leeftijd komt daaraan tegemoet. Met het spelen van eenvoudige spelletjes wordt begonnen.

pinypon-kasteel-palace-paleis-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Pinypon Palace / Kasteel
Een enorm uitgebreid kasteel, met een prins, prinses èn een kikker nodigt uit tot fantasiespel. Je kind kan hele verhalen naspelen en heerlijk opgaan in de roze prinsen- en prinsessenwereld.

Samen spelen met Pinypon Palace / Kasteel
Meerdere kinderen kunnen prima samen spelen met dit kasteel. Doordat het opengeklapt kan worden is er ruimte genoeg en er zijn ook meerdere speelfiguren. Ook als ouder is het gezellig om mee te gaan in de fantasiewereld van je kind(eren) en samen met dit Pinypon kasteel te spelen.

Bekijk op bol.comPinypon Palace / Kasteel bestel je hier >>>>

pinypon-kasteel-palace-paleis-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-2

Share