Picture Perfect van Crayola is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 8-9 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comGewicht: 784 g
Adviesprijs: € 29,95
Fabrikant: Crayola

speelgoed-van-het-jaar-logoVoor meer informatie over Picture Perfect, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Mijn ervaring met Picture Perfect van Crayola als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

We hebben, als vakjury, even moeten puzzelen hoe de projector werkte. Gelukkig bleek dat we een verkeerde lichtval hadden en toen Picture Perfect verplaatst was, bleek het prima te lukken om een 3D voorwerp in 2D na te tekenen.

Het is heel leuk om te doen en hoewel de resultaten nog niet als kunstwerk aan de muur kunnen, heb je na een beetje oefening de techniek al onder de knie en is het leuk om een lievelingsknuffel, een foto of wat dan ook na te gaan tekenen.

Spelen in de leeftijdsgroep 8-9 jaar; algemene informatie:
Spelletjes spelen en kennis testen. Allerlei soorten spelletjes, voor de lol of informatieve, zijn geschikt. Of constructiebouwwerken maken. Wetenschap ontdekken want ze zijn heel nieuwsgierig, en ze willen veel dingen uitproberen: hoe werkt het en hoe zit het in elkaar? Je zou kunnen zeggen dat de wetenschap op deze leeftijd dan ook een rol speelt. Leerzame spelletjes kunnen op een speelse manier helpen lesstof van school beter onder de knie te krijgen.

crayola-picture-perfect-creatief-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Picture Perfect
Dit is bij uitstek creatief speelgoed om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Zoek een voorwerp en probeer het via de Picture Perfect van 3D naar 2D om te zetten. Doorzettingsvermogen helpt om deze manier van werken onder de knie te krijgen zodat je al snel een goed resultaat krijgt.

Samen spelen met Picture Perfect
Samen spelen is hiermee lastig, je kunt uiteraard om de beurt tekenen en meekijken naar hoe de ander het doet. Wel is het leuk om te helpen leuke 3D voorwerpen te zoeken om na te tekenen of foto’s te maken van hetgeen je nagetekend wilt zien. Een andere optie is dat één kind de projector gebruikt om met potlood iets te tekenen en dat een ander het inkleurt.

Bekijk op bol.comPicture Perfect teken projector van Crayola bestel je hier >>>>

crayola-picture-perfect-creatief-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-4

Share

Picture Perfect van Crayola is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 8-9 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comGewicht: 784 g
Adviesprijs: € 29,95
Fabrikant: Crayola

speelgoed-van-het-jaar-logoVoor meer informatie over Picture Perfect, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Mijn ervaring met Picture Perfect van Crayola als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

We hebben, als vakjury, even moeten puzzelen hoe de projector werkte. Gelukkig bleek dat we een verkeerde lichtval hadden en toen Picture Perfect verplaatst was, bleek het prima te lukken om een 3D voorwerp in 2D na te tekenen.

Het is heel leuk om te doen en hoewel de resultaten nog niet als kunstwerk aan de muur kunnen, heb je na een beetje oefening de techniek al onder de knie en is het leuk om een lievelingsknuffel, een foto of wat dan ook na te gaan tekenen.

Lees verder

Share