Tijdbom van Identity Games is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 n de leeftijdscategorie kinderen van 10 -11 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

tijdbom-identity-games-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

tijdbom-spel-identity-games-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-2Informatie van de fabrikant (Identity Games)
Met de Tijdbom moeten spelers als een geheim agent de bom onschadelijk zien te maken. Stel de bom in en de tijd begint te lopen. Door het web van draden moeten spelers zich zo snel mogelijk naar de bom zien te bewegen. Maar let op: wanneer je de draad raakt, verlies je tijd. Door de kaarten toe te voegen aan het parcours wordt het nog spannender.

tijdbom-spel-identity-games-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-3Juryrapport:
Mission impossible thuis. Een echt spanningsavontuur.

Pedagogisch verslag:
Een spel dat voor spanningminnende jeugd (jongens?) is ingesteld. Het spel begint al spannend bij het uitzetten van de laserstalen (niet echte stralen maar van een lang blauw draad) en de tijdsafstelling van de tijdbom. Als dat gebeurt is, en iedereen die mee doet tevreden is over de moeilijkheidsgraad van het uitgezette parcours, moeten de spelers tussen al die laserstralen heen manoeuvreren om bij de uitknop van de tijdbom te komen. En dat dan wel binnen de tijd. Bij dit deel van het spel is veel gymnastiek en is het soepel bewegen en vinden van lichaamshoudingen om tussen de draden door te komen zonder die te raken, noodzakelijk.

tijdbom-spel-identity-games-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-1

Bekijk op bol.comTijdbom van Identity Games bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share