El Gaucho van The Game Master is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 10 -11 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

el-gaucho-the-game-makers-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

el-gaucho-spel-the-game-master-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-1Informatie van de fabrikant (The Game Master)
Werp de dobbelstenen en kijk hoe goed de gaucho’s zijn in het vangen van loslopend vee in de Zuid-Amerikaanse pampa. Je bent een veebaron. Vang de dieren, maar ook kun je geld verdienen door de koeien en stieren te verkopen en speciale acties uit te voeren. Een spel met een hoge interactie en wat pestelementen. Leuk voor de familie, maar ook heel goed te spelen met 2 spelers vanaf 10 jaar.

el-gaucho-spel-the-game-master-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-2Juryrapport:
Laat je niet afschrikken door de spelregels! Een leuk en tactisch spel dat met vaker spelen steeds leuker wordt. Mooi vormgegeven.

Pedagogisch verslag:
El Gaucho: vang de koeien, verkoop de kuddes en win!
Leuk spel voor het gezin, maar ook speelbaar met 2 deelnemers. Toch is het spelen met zijn vieren boeiender, omdat je met zijn tweeën spelend de kans loopt dat je niet samen en tegen elkaar speelt, maar ieder apart op één bord.

Je moet tegen wat pesten kunnen, verdragen dat je tussentijdse verliezen lijdt, maar ook zien dat je wel weer op winst kunt komen. Je moet strategisch denken, tactisch zijn, met elkaar wat samen- of tegenwerken, en hopen op geluk. Want het gaat hier om een gelukspel dat via dobbelstenen en tactische keuzen op het speelbord het spelverloop bepaalt. Maar, ondanks die gelukskant aan dit spel is het een moeilijker spel dan je aanvankelijk denkt. Volhouden en dan, na enige speelervaring, gaan zien hoe leuk en mooi dit spel is. El Gaucho ligt op de grens tussen familiespellen en expertspellen, het is geen instapspel dat je zomaar met iedereen kan spelen.

el-gaucho-spel-the-game-master-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-trotse-moeders-speel-goed-samen-3

 El Gaucho van The Game Master bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Video:

Share