Bekijk op bol.comVTech Little Love – Lisa leert lopen is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 4 – 5 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

little-love-lisa-leert-lopen-pop-vtech-babypop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

little-love-lisa-leert-lopen-vtech-baby-pop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-2Little Love – Lisa Leert Lopen; algemene informatie van de fabrikant (VTech):
Slimme, interactieve pop die kan lopen. Leer Lisa stap voor stap opstaan, kruipen en lopen door met haar rammelaar te schudden of in je handen te klappen. Raak Lisa’s handjes aan en zing met haar mee. Lieve zinnetjes en realistische geluiden nodigen uit tot het spelen van rollenspellen. Inclusief accessoires, waaronder een rammelaar en melkflesje.

little-love-lisa-leert-lopen-vtech-baby-pop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-3Juryrapport:
Pop Lisa gaat van liggen, naar zitten, naar staan, naar dansen. Maar ze kan nog veel meer: praten, zingen, spelletjes doen enz. door een nieuwe revolutionaire techniek. Met deze pop kun je echt moedertje spelen.

Pedagogisch verslag:
Een pop die om een echte poppenmoeder vraagt om met haar te spelen, zingen, dansen en swingen en te leren lopen. Deze babypop, Little Love Lisa, kan ook nog zelf praten, zelf zingen en zelfs kruipen. Daarnaast kan ze zelf opstaan en dansen. Voordat deze pop dit alles kan zoals het kind dat graag wil, zal het kind wel tijd en zorgzame liefde aan haar poppenkindje moeten besteden. Want, de pop leert alles stap voor stap en met hulp van de ouderen, net als mensenkinderen dat doen: eerst kruipen en dan met vallen en opstaan op eigen benen gaan staan en opeens loopt het.

Het kind zal de goede hulpmiddelen voor dat leren en het tot gedrag uitdagen van de pop moeten kiezen én dient door te krijgen wat de samenhang tussen de poppenrammelaar schudden of in de handen klappen is. De Little Lisa zal steeds 10 dingen moeten leren/doen om in een volgende fase van lopen te komen. Het kind wordt een opvoedster in spé. De pop is wel wat zwaar.

little-love-lisa-leert-lopen-vtech-baby-pop-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Little Love – Lisa Leert Lopen van VTech bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander speelgoed wat genomineerd is als Speelgoed van het Jaar 2015, klik hier >>>>

Share