nitro-grinders-recensie-copyright-trotse-moeders-2Nitro Grinders zijn extreme stuntracers die je met één vinger kunt lanceren! Deze stoere racers voeren ongelooflijke trucs en stunts uit op allerlei voorwerpen! Bouw coole ramps, obstakels en lanceerelementen bij jou thuis of buiten met je vrienden. Een boek, een liniaal, een beker of zelfs karton en metaal zijn geschikt om een ramp te bouwen.

Er zijn 60 verschillende Nitro Grinders in 5 verschillende groepen die je kunt verzamelen. Je kunt elke Nitro Grinder helemaal naar jouw wens aanpassen door banden en velgen om te wisselen!

Recensie
Wij kregen ter recensie beide pakketjes uit onderstaande video toegestuurd: 3 verschillende Nitro Grinders dus, met nog extra onderdelen om de banden en de ‘velgen’ te veranderen. Mijn zoon van 8 werd al blij toen hij de verpakking zag: “cool!!’, was het commentaar.

Zonder voorbeeld is het echter niet lang leuk om met de Nitro Grinders te spelen. Je kunt ze laten ‘rijden’ en mijn zoon heeft een soort mini-skatebaan waar hij ze op en af liet gaan, maar echt spannend was het niet. Gelukkig is er een speciale, Nederlandstalige website: NitroGrinders.nl waar je kunt zien hoe je met dit speelgoed kunt spelen. Er zijn ook allerlei video’s te bekijken, Engelstalig, maar de beelden zijn duidelijk genoeg om inspiratie te krijgen om allerlei stunts uit te proberen.

Stunt: de nitro grinders van de groene doos af laten rijden en op de witte kruk laten stoppen. Niet te hard dus en niet te zacht!
Stunt: de Nitro Grinders van de groene doos af laten rijden en op de witte kruk laten stoppen. Niet te hard dus en niet te zacht!

En dan wordt het ineens een stuk leuker. En is het prettig dat we drie Nitro Grinders in huis hebben, want dan kunnen broer en zus ook meespelen. Kortom: leuk speelgoed voor een leuke prijs!

Bekijk op bol.comEr zijn ook pakketjes met Nitro Grinders èn een ‘helling’ te koop, klik hier voor de diverse combi-pakketjes >>>>

Share