IMG_0090Een dvd vol schitterende beelden over TRACTORS. Neem een kijkje achter het stuur en zie alles wat de tractor kan. Tractors komen in allemaal verschillende kleuren en maten langs. Tractor Ted laat je zien hoe alles werkt.

Recensie:
Na alle animatie filmpjes die je op het moment ziet was het even wennen aan de ‘live’ beelden die op deze dvd te zien zijn. Als ouder moest ik ook even wennen aan de kinderlijke uitleg bij bijvoorbeeld de video opnames gemaakt in een tractorfabriek.

Maar ik merkte dat het onze kinderen wel aansprak. En als vader vond ik het ook leuk om te zien hoe tractors in een fabriek gemaakt worden.

IMG_0102 IMG_0101

De uitleg die erbij gegeven wordt is erg goed te volgen voor jonge kinderen. Het is leuk om te zien hoe een tractor wordt gebouwd en vervolgens tractors aan het werk te zien op het land.

IMG_0104 IMG_0103

Zelf ben ik opgegroeid op het ‘platteland’ en heb jaren bij een boer gewerkt waar ik ook op tractors reed. Nu ik met ons gezin in een stad woon merk ik dat zij dit stuk buitenleven en arbeid nauwelijks mee krijgen. Deze dvd gaf specifiek informatie over tractors, maar samen met de andere delen uit de serie kan je je kind een leuke inkijk in het leven op de boerderij meegeven.tractor-ted-nederland-bezoek-copyright-trotse-moeders-trotse-vaders-15

Tractor Ted en boer (Farmer) David Horler zijn ook een keer bij Trotse Vaders op bezoek geweest. Klik hier voor een verslag van dit bezoek >>>>

Alles over tractors – Tractor Ted
Bekijk op bol.comDVD, 40 minuten
Bestel deze DVD hier >>>>

Share