IMG_0091Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten en een nog specialere auto: de biologische superwagen ROX. In het geheim worden de drie helden door hun opdrachtgever ‘de kolonel’ ingeschakeld om misdaden op te lossen of te voorkomen. Ze komen, ze gaan over tot actie en ze verdwijnen weer. Falen is geen optie!  

Recensie
Weer drie spannende avonturen van team Rox. Ik moet eerlijk bekennen dat team Rox voor het kijken van deze dvd nog onbekend was. Erg nieuwsgierig naar dit team superhelden en in het bijzonder Rox de superwagen stopten we de dvd in de dvd speler.

Ik kan niet anders zeggen dat ik de serie Rox erg leuk vindt. Mijn zoon was ook erg onder de indruk van de auto en de super helden. Hij is nu zes jaar en het thema super helden spreekt hem erg aan. Rick, Olivia en Xavier zijn echte super helden met alle drie hun eigen specialiteiten.

IMG_0097

Op deze dvd staan drie spannende avonturen: Valse agenten, Stradivarius en Voetbal. Wat mij als ouder erg aansprak is dat het grote mensen verhalen in een kinderjasje waren. In valse agenten bijvoorbeeld werkt de politie samen met ‘de boeven’ om allemaal dure sport auto’s te stelen. Team Rox steekt hier een stokje voor.

IMG_0098

Ze laten ook Rox stelen door ‘de boeven’ en komen er zo achter waar hun schuilplaats is. Daar volgt een spannende strijd waarin team Rox de waarheid boven tafel probeert te krijgen.

IMG_0099

De andere twee verhalen zijn net zo spannend, na het eerste verhaal gezien te hebben, hebben wij direct de hele dvd afgekeken. De verhalen duren ongeveer 25 minuten. Ondertussen kan onze zoon de DVD denk ik wel dromen, zo vaak als hij hem heeft gekeken!

Rox – volume 11
Bekijk op bol.comDVD, 3 afleveringen, studio 100
Bestel deze DVD hier >>>>

Share