transformers-robot-vrachtauto-recensie-copyright-trotse-moeders-1De leider van de Autobots is terug en hij is woester dan ooit! Deze Optimus Prime Changer vecht nog steeds zo vaak als hij kan tegen de Decepticons, maar hij verandert zó snel dat ze hem nooit bij kunnen houden. Je verandert hem in slechts 3 stappen van een machtige robot in een truck en dan verander je hem weer terug als dat nodig is voor het gevecht!

Recensie
Ik had al wel van Transformers gehoord, mijn oudste zoon heeft een paar kleine Transformers en die zitten erg vernuftig in elkaar, maar ik wist niet dat er ook Transformers van dit formaat waren! Mijn jongste zoon kennelijk ook niet, maar hij herkende het grote pakket direct als Transformer.

Een Transformer kun je “transformeren”, in dit geval kun je de vrachtwagen ombouwen tot robot en andersom. En je hoeft daarvoor geen enkel onderdeel los te maken: alles blijft vast zitten en door slim draaien en klikken heb je ineens iets heel anders vast. Nou…. ineens….

transformers-robot-vrachtauto-recensie-copyright-trotse-moeders-2

Er moet wel even gepuzzeld worden. Mijn jongste zoon kwam er helemaal zelf achter en is nu dagelijks bezig om te proberen om het steeds sneller te kunnen. Hieronder een demonstratie:

Waar ik had verwacht dat dit iets was wat ‘even’ leuk zou zijn (maar dan wel héél leuk!) is het hier een onverwachts succes. Behalve het ombouwen van de Optimus Prime worden er ook avonturen mee gespeeld. Hij wordt iedere dag wel gepakt om mee te spelen!

Transformers: RID Mega Optimus Prime
Bekijk op bol.comTransformers robot en vrachtauto, 5+
Bestel dit speelgoed hier >>>>

Share