(L-R) Scott Goldwing, Mike Goldwing, and Frank Goldwing in the animated film, CAPTURE THE FLAG, by Paramount Pictures

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat Mike, zijn opa en vriendin in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

race-naar-de-maan-trotse-vaders-2

RACE NAAR DE MAAN is de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie van de makers van Ted & de Schat van de Mummie. De jonge surfer Mike Goldwing gaat samen met zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis op een spannend avontuur naar de maan. De film is geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig.

De in de Nederlands gesproken versie met de stemmen van Charly Luske, Tim Knol, Frits Lambrechts, Peggy Vrijens, Sipke Jan Bousema, Sander Slingerland en Tara Hetharia draait vanaf 13 januari in de Nederlandse bioscopen in 2D en 3D.

Share