Op 16 november 2015 is de nieuwe Cartoon Network Original serie We Bare Bears in première gegaan. Deze serie, die in het Nederlands Wat Beren Leren heet, is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook leuk om als volwassene met je kind samen naar te kijken vanwege de grappen en de humor er in.

WE BARE BEARS

We Bare Bears (Wat Beren Leren) volgt de knotsgekke belevenissen van de drie berenbroers Grizzly, Panda en Ice Bear, die wanhopig proberen te integreren in de hedendaagse, menselijke beschaving en het sociale stadsleven. Dat dit niet mee zal vallen als je een beer bent, mag natuurlijk duidelijk zijn.

WE BARE BEARS

We Bare Bears is scherpzinnig, grappig en aandoenlijk. De beren willen altijd het juiste doen, maar raken in de meest netelige situaties. De langverwachte serie is enorm van deze tijd, bevat luchtige, ironische aspecten en maakt een vette knipoog naar het hedendaagse.

WE BARE BEARS

We Bare Bears / Wat Beren Leren is elke schooldag te zien op Cartoon Network om 17.10 uur.

WE BARE BEARS

Share