landlevenLandleven Winter is een optelsom van al die Hollandse wintertradities die we zo graag koesteren.

Voel de koele wind langs je wangen zoeven op de schaatsbaan en warm je heerlijk op bij een vuurtje met een bord dampende stamppot. Wandel langs de mooi verlichte boerderijen naar de kruidentent en leer hoe winterkwaaltjes vroeger bestreden werden. Het wordt een ouderwets gezellige winter.

Screenshot 2015-11-13 at 18.52.41

Net zoals in het maandblad Landleven staan informatie en inspiratie centraal. Ontmoet de ambachtslieden uit de reportages, leer hoe je zelf mosterd kunt maken en snuffel op het Landleven Wintermarktje naar leuke kerstcadeautjes. Zelfs de Schotse hooglanders en rendieren uit de reportages komen speciaal voor Landleven Winter naar het museum. De sfeer en de activiteiten van het Openluchtmuseum maken het winterse plaatje compleet.

landleven-banner

Informatie

  • Landleven Winter is op 19 en 20 december 2015 in Openluchtmuseum Arnhem
  • Landleven Winter is op beide dagen geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De ijsbaan blijft tot 19:00 uur open
  • Kaarten voor Landleven Winter zijn te koop via www.landlevenwinter.nl

plattegrond-landleven-winter-openluchtmuseum-arnhem-trotse-moeders

 

Share