Het lijkt zo leuk: je hond met een kerstmuts op. Je cavia in het kerststalletje. Je katten vredig onder de kerstboom….. Maar is het maken van een kerstkaart met je huisdieren er op wel ècht een goed idee? Zie:

huisdiergeheimen-trailer-secret-life-of-pets-trotse-vaders-3THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me / Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In THE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

HE SECRET LIFE OF PETS (HUISDIERGEHEIMEN) draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en in de Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

Share