Daddy’s home [trailer]

In de nieuwe comedy DADDY’S HOME probeert de sullige radio producent (Will Ferrell) de beste stiefvader te zijn voor de twee kinderen van z’n vrouw. Hij krijgt echter concurrentie als hun stoere echte vader (Mark Wahlberg) terugkeert en ze moeten uitvechten wie de coolste vader is.

daddy-s-home-trotse-vaders

De film Daddy’s home is te zien in de Nederlandse bioscopen. Hieronder de trailer van Daddy’s home:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Kater? Hier tips om er snel vanaf te komen.
Tarte Tatin van banaan met rumkaramel en ijs - met Affiligem Tripel [recept - nagerecht]
Share