Trotse Vader Philippe vertelt over zijn 4 kinderen die allemaal een andere moeder hebben [video]

Zomaar een ontmoeting, bij een Shell tankstation leidt tot verschillende verhalen van verschillende mensen. De vraag die hen gesteld wordt is “Waar ga je naartoe?” of “Waar kom je vandaan?”.

In onderstaande video zie je Trotse Vader Philippe, met drie van zijn vier kinderen. Al zijn kinderen hebben een andere moeder. Ze zijn onderweg naar huis en komen uit het ziekenhuis, waar ze te horen hebben gekregen dat de oudste zoon niet werkende aorta-klep heeft. De sterke familieband van de vader en zijn kinderen is prachtig om te zien:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De populairste babynamen uit Vlaanderen beginnen met een "L" [top 10 - 2015]
Dakar Rally 2016 [update]
Share