194805-André het astronautje - Claudia de Breij en André Kuipers (c) Pauline Wiersma 2-2662f6-medium-1454581241Andŕe Kuipers is de enige Nederlandse astronaut die twee keer in de ruimte is geweest. Om kinderen daar wat meer over te vertellen op een manier die hen aanspreekt en die ze kunnen begrijpen, schreef hij tot nu toe 2 prentenboeken.

En binnenkort is er ook een heuse familievoorstelling die geschikt is voor iedereen vanaf 3 jaar en in theaters in ons land te zien is.

De theatervoorstelling André het Astronautje is gebaseerd op de boeken André het Astronautje en André het Astronautje gaat naar Mars. Beide boeken hebben we uiteraard 😉

Voor de recensie van het eerste boek: André het Astronautje, klik hier >>>>

andré-kuipers-andré-astronautje-foto-copyright-trotse-moeders

Voor het verslag van de boekpresentatie van André het Astronautje gaat naar Mars, waar ook bovenstaande foto gemaakt is, klik hier >>>>

De voorstelling André het Astronautje is gebaseerd op de kinderboeken van André Kuipers. Claudia de Breij schreef de liedjes.

De voorstelling wordt gespeeld door Roos van Erkel (Het meisje met het rode haar, Moeder, ik wil bij de revue), Daan van Rijssel (VET Kindercabaret) en twee kinderen. André Kuipers werkt actief mee aan de totstandkoming van de voorstelling.

André het Astronautje is vanaf 6 maart 2016 in de theaters te zien. Voor de speellijst, klik hier >>>>

andré-astronautje-voorstelling-trotse-vaders

Share