Een webshop met meer dan 10 miljoen artikelen, van boeken tot sieraden, uitstekende service en winkelgemak, wat vandaag voor 23:00u besteld wordt, is morgen in huis en het vertrouwen van 6 miljoen klanten. Ik heb het over bol.com, ‘de winkel van ons allemaal’.

Verslag
Om 13u word ik voor een event van bol.com verwacht in het hartje van de Pijp, in de wondere wereld van De kleine Parade. De binnenkomst is het al feestelijk. Vlaggetjes, ballonnen en heel veel gezelligheid. Samen met m’n drie kinderen mag ik een plaatsje nemen aan een knus tafeltje tussen alle andere bloggers.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-1

Er staat een enthousiast team van Craft Citizens klaar, die er voor gaan zorgen dat alle kids de middag van hun leven gaan hebben met heel veel knutselplezier, terwijl alle (bijna-) mama’s naar een net zo knus en feestelijk ingericht kamertje naast de ‘kinderruimte’ mogen gaan.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-2

Het welkomstwoord is door Marjolein Verkerk, PR manager bij bol.com. Ze neemt ons mee naar de begintijd van bol.com en vertelt dat Bol.com al sinds de opening in 1999 één van de populairste winkels is van Nederland en België. In de jaren van ontwikkeling die daar op volgde werd het assortiment van Bol.com alleen maar groter en is in 2015 door het publiek verkozen tot ‘Beste Online Warenhuis van Nederland’ en ‘Beste Webshop van België 2015/2016’.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-3

Marjolein heeft geweldig nieuws, nog ‘geheim’ voor velen en een flinke mijlpaal voor Bol.com. Sinds vandaag is de kinderkleding en zwangerschapskleding met duizenden kledingstukken vergroot! Dat is zeker een feestje waard! Een zeer uitgebreid assortiment met gave merken als Ko & Flo, Noppies, Esprit en nog heel veel meer.

Frederieke Wieberdink, bekend van mamaglossy en kindermodeblog.nl, neemt ons mee naar de trends van 2016. Voor de komende zomer staan de stijlen ‘Expressive, Super Nature, Retro Resort en Soft Focus’ centraal voor de kinderkleding. De trends voor de zwangerschapskleding bij Bol.com zijn de ‘All-over-print, Basic Soft Pastel, Kleurrijk en Business Fashion’.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-4Na deze twee mooie presentaties zijn de kinderen aan de beurt. De kinderfotograaf is er klaar voor, het kledingrek staat gereed met de meeste geweldige setjes en ondertussen begint de sympathieke Frederieke met de styling van de kinderen. De kids vinden het, boven verwachting, enorm gaaf en luisteren aandachtig naar de tips van Frederieke (hand in de zij, been naar rechts, andere hand in de broekzak…). Uiteindelijk krijgen ze alvast een polaroid mee, waar ze vol trots mee rond lopen als ze intussen weer zijn omgekleed.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-5Om 16:00u worden de mama’s weer bij een geroepen, want inmiddels is Xelly Cabau van Kasbergen gearriveerd om ons make-up tips te geven. Xelly laat ons wat trucjes zien om wallen te verbergen en een gezonde teint te hebben.

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-6

Ik neem nog even een laatste stukje heerlijke chocoladecake met een kopje koffie en geniet nog even na tussen de, nog steeds, knutselende kids. Met een goed gevulde goodiebag gaan we richting de auto. Ik blij, kids blij…. Wat wil een mama nog meer!

bol-com-kinderkleding-babykleding-verslag-copyright-trotse-vaders-7

[Dit verslag is geschreven door mijn partner: Christel Ahles]

Share