unieboek-spectrum-bezoek-trotse-vaders-trotse-moeders-botje-copyright-settembrini-1Onlangs had ik een afspraak op het kantoor van uitgeverij Unieboek / Het Spectrum. Ik had aangegeven iets lekkers mee te nemen voor bij de koffie en mijn 9-jarige dochter had zich uitgesloofd om er iets heel feestelijks van te maken:  een stracciatella-cake, met Nutella als tussenlaag en als bovenlaag en dan nog versierd ook!

De dames van de uitgeverij konden dit wel waarderen en vroegen me welk boek mijn dochter leuk zou vinden. cover-Botje

Nu heb ik een jaar geleden het boek Botje (van Janneke Schotveld) doorgestuurd naar een andere recensente voor een recensie op Trotse Moeders en dat is iets wat mijn kinderen een jaar later nog niet vergeten waren….

Het werd dus het boek Botje, als dank voor de heerlijke cake van mijn dochter. Mijn dochter was enorm verrast en ook trots dat ze zelf een boek had verdiend!

unieboek-spectrum-bezoek-trotse-vaders-trotse-moeders-botje-copyright-settembrini-2

Inmiddels heeft ze het uitgelezen. Ze heeft er enorm van genoten. Ik ben het boek Botje nu aan het voorlezen en het is echt een heerlijk boek! Leuk, zo’n onverwacht cadeau!

Share