meester-kikker-trailer-trotse-vaders-1Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.‘ Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester (Jeroen Spitzenberger). Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar. Zijn kleren zijn nat en gescheurd. De meester is aangevallen door een ooievaar, zegt hij… Het is het begin van een komisch, maar ook spannend avontuur.

Meester Kikker is een verfilming van het gelijknamige boek van Paul van Loon. Dit boek is in Huize Trotse Vaders al meerdere malen (voor)gelezen en wij zullen dan ook zeker naar de film van Meester Kikker gaan kijken. Ken je het verhaal nog niet, kijk dan naar onderstaande trailer:

De film Meester Kikker is vanaf 28 juli 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

meester-kikker-trailer-trotse-vaders-2

Het boek Meester Kikker kun je via onderstaande links bekijken / bestellen:
Bekijk op bol.com

Share