piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-1OPGELET: Piggies aan het werk. Kijk hoe de goedbedoelende, maar verstrooide Piggies van Angry Birds Pig City opbouwen (en afbreken) in deze verzameling komische, korte animatiefilms. Aantal afleveringen: 26. Aantal veiligheidsovertredingen: te veel om te tellen.

Recensie
Vol goede moed begonnen we aan de DVD Piggie Tales – Pigs at Work. Was überhaupt weer even wennen hoe zo’n apparaat ook al weer werkt. Wij kijken thuis eigenlijk nauwelijks meer DVD’s. Als we naar een scherm kijken is het of reguliere tv, Netflix of Youtube. DVD’s worden niet vaak meer gekocht binnen ons gezin. Tegenwoordig is alles ook online en On-Demand te vinden is.

Voor de vakantie en lange autoritten worden ze nog wel gekocht, om te gebruiken in auto schermpjes. Zo ideaal tegenwoordig! We draaien ons hand niet meer om voor een paar uur autorijden.

piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-3 piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Zoals gezegd we begonnen vol goede moed aan de DVD. De spelletjes van Angry Birds worden ook nog steeds met veel plezier gespeeld. Dus we hadden er zin in. Zo gezegd zo gedaan. We installeren ons op de bank en zijn klaar voor vermaak van de Angry Birds!

En toen vielen we letterlijk van de bank! Het zijn allemaal afleveringentjes van minder van 1 minuut. Binnen die 1 minuut zit ook nog een volledige aftiteling en aankondiging. Dat was even wennen. We dachten dat de afleveringen wat langer zouden zijn.

piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-2 piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-5

Ze zijn echt wel grappig, niet allemaal eerlijk gezegd, maar wel heel erg kort. Het is niet zo dat je krom van het lachen van de ene naar de andere aflevering gaat en wel blij bent dat je even kunt bijkomen voordat je weer in een lachstuip terecht komt. Het zijn grappige hele korte verhaaltjes van de irritante en niet altijd even slimme Angry Birds die elkaar het leven zuur maken.

piggie-tales-pigs-at-work-sony-dvd-recensie-copyright-trotse-vaders-6

Dus kort en bondig zoals de DVD zelf is, ben je een grote fan dan zul je deze DVD vast vermakelijk vinden, ben je dat niet, dan zou ik mijn geld aan een andere DVD besteden.

Piggie Tales – Pigs at Work
DVD, 34:28 minuten, Sony Pictures
Bestel deze DVD hier >>>>

Share