Een Minecraft avontuur: Strijd om Elementia – deel 3: De duisternis van hoop

Het zijn donkere tijden op de Minecraft-server Elementia. Iedereen wacht een onzeker lot en niemand weet wat de dag van morgen zal brengen. Om naar huis terug te kunnen keren moet president Stan zijn weg vinden in Elementia, dat nu geregeerd wordt door de legereenheden van de Noctem-alliantie en de vijandige mobs die hun bevelen gehoorzamen. Zijn terugreis zal veel gevaarlijker worden dan die in zijn voorgaande avonturen. Zal hij deze reis tot een goed einde brengen, of moet hij alle hoop laten varen?

Recensie
kjdf

Strijd om Elementia – deel 3: De duisternis van hoop – Sean Fay Wolfe
Derde deel van Een Minecraft avontuur
Paperback, 304 pagina’s, uitgeverij van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier >>>>

Hieronder links naar alle Elementia boeken:

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Een Minecraft avontuur: Strijd om Elementia - deel 4 - Het lot van de wereld
Rustig blijven ... [persoonlijk blog]
Share