Een Minecraft avontuur: Strijd om Elementia – deel 4 – Het lot van de wereld

Het is een lange weg naar huis. Gelukkig wordt Stan onderweg geholpen door onwaarschijnlijke bondgenoten en moet hij, zelfs buiten de server van Elementia, in heel Minecraft zoeken naar de hulp die hij nodig heeft om de Noctem-alliantie voorgoed te vernietigen. Zal Stan in staat zijn om zich te wapenen tegen de duistere lord Tenebris? Of zal een nieuwe bedreiging in de vorm van een lugubere en mythische kracht, alles veranderen? Lees het in dit fenomenale laatste deel van Strijd om Elementia…

Recensie
kdjf

Strijd om Elementia – deel 4: Het lot van de wereld – Sean Fay Wolfe
Vierde deel van Een Minecraft avontuur
Paperback, 368 pagina’s, uitgeverij van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier >>>>

Hieronder links naar alle Elementia boeken:

Karina (553 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Reboot [recensie]
Een Minecraft avontuur: Strijd om Elementia - deel 3: De duisternis van hoop
Share