trolls-logoTrolls is een nieuwe animatiefilm uit de koker van Dreamworks, die ook (onder andere) de serie animatiefilms over Shrek gemaakt hebben. De Trolls, oftewel Trollen, kennen sommige Trotse Vaders misschien nog uit hun jeugd. Van die kleine poppetjes met allerlei kleuren haar. Ik kan me niet herinneren waar ze vandaan kwamen of waar ze mee te maken hadden, maar ook in mijn ouderlijk huis waren er een aantal.

Nu zullen mijn kinderen ongetwijfeld ook Trolls gaan verzamelen, of producten die met Trolls te maken hebben. Gelukkig heeft Hasbro een prima collectie speelgoed wat aansluit bij de film, zoals te zien bij onderstaande voorbeelden (klik op afbeelding om te bekijken en/of te bestellen bij Bol.com):

Bol com overzicht Trolls van Hasbro

Maar dan de film Trolls! Die moet je echt gaan zien. Ik heb zelf enorm moeten lachen en de kinderen waren ook erg enthousiast. De film heeft alles in zich: humor, spanning, kleur en heel veel muziek. En nog een boodschap ook (geluk komt van binnenuit, er zijn in de film namelijk wezens die denken dat ze een blije Trol moeten opeten om gelukkig te worden….)

Kortom: ga hem zien in het Nederlands (prima stemmen) en daarna nog minimaal één keer in de originele versie, vanwege de vele songteksten uit je jeugd die hilarisch aansluiten bij het verhaal. Hieronder de trailer van Trolls:

Share