Sinds ik vorige week Dylan Haegens en Marit ontmoet heb, ben ik fan! Voorheen was ik al onder de indruk van de professionele manier waarop zij content maken die een enorme doelgroep aanspreekt, nu ben ik ook onder de indruk van de enthousiaste manier waarop Dylan met zijn fans omgaat en van de manier waarop hij betrokken is bij het uitleggen van toekomstgericht denken. Kinderen van nu zullen, samen met ons, moeten zorgen dat deze doelen van de UN gerealiseerd gaan worden!

Een van de manieren om onze kinderen voor te bereiden op de toekomst, is ze bekend te maken met nieuwe technologieën en met de problemen waar de wereld van nu mee te maken heeft en kan gaan krijgen. Technische en wetenschappelijke kennis leer je het best door er mee te “spelen”.

Wanneer een kind een keer zelf een lava-lamp gemaakt heeft, zal hij / zij onthouden dat olie op water blijft drijven. En door proefjes te doen, ben je, samen met je kind, heerlijk bezig om te laten zien dat uitvinden geen dingen zijn die alleen in universiteiten gedaan worden, maar ook gewoon thuis, met spullen die gewoon voorhanden zijn.

Laat daarom je kind lekker kiezen uit deze 10 leuke proefjes, of doe gezellig mee!

Voor meer uitleg over de proefjes, klik hier >>>>

Wie is Dylan Haegens? Dat zullen vele Trotse Vaders zichzelf afgevraagd hebben bij het lezen van bovenstaande tekst. Dylan Haegens is een van de bekendste YouTubers. Jouw kind zal hem ongetwijfeld kennen, want hij is mateloos populair en heeft meer dan een miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal. Samen met zijn team, waar onder andere zijn vriendin Marit in zit, maakt hij video-content die erg leuk is om naar te kijken. Zelf kijk ik regelmatig mee, en de video’s met “de 10…” vind ik erg goed. Dus… wil je indruk maken op je kind(eren), zeg dan tussen neus en lippen door dat je een heel leuk idee hebt gekregen door een video van Dylan Haegens en ga dan samen een proefje doen 😉

https://trotsemoeders.nl/2017/06/dylan-haegens-naar-toekomst-kijken-verslag/

Share