De gepatenteerde Sweakers® antislip zwem sok is cool, comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater en geeft door het unieke antislip profiel bovenal veel grip. De open tenen zorgen voor een optimale balans en evenwicht en door het lichte gewicht wordt de zwem sok als “tweede huid” ervaren en geeft het een “blote voeten gevoel”. De Sweakers® zijn getest door TUV, hét Europees testbureau veiligheidsproducten, én goed bevonden!

Onderzoek bij het Innosportlab De Tongelreep (de trainingslocatie van de Nederlandse Olympische zwemploeg), wijst uit dat het dragen van Sweakers®, anti slip zwem sokken, tijdens het zwemmen geen effect heeft op zwemsnelheid en techniek. Dit toont aan Sweakers® uitermate geschikt is om te dragen tijdens recreatief zwemmen maar ook tijdens zwemlessen en schoolzwemmen. 

Bovenstaande tekst komt uit een persbericht en sprak me meteen aan. Toen mijn oudste zoon twee jaar was, leek het wel alsof hij niet rustig KON lopen, hij rende altijd! Ook in het zwembad… En dat laatste vond ik echt eng, ik was altijd bang dat hij op de natte vloer uit zou glijden.

Toen de kinderen ouder waren, kocht ik voor hen steeds waterschoentjes. We hebben allerlei soorten uitgeprobeerd en de meeste zaten niet lekker. De schoentjes die wel lekker zaten ‘op het droge’, waren niet fijn om mee te zwemmen. Dus hebben we de Sweakers besteld. En de volgende dag hadden we ze al in huis!

Ze voldeden aan alle verwachtingen! De Sweakers sokken zitten lekker, zijn erg stevig en de anti-slip doet het prima. Klaar met alle valpartijen door uitglijden! En ook handig op het strand.

De tenen steken uit de sokken (mijn dochter vond dat een extra pluspunt omdat zo haar nagellak nog te zien was…). Er zit wel een verdeling tussen de grote teen en de andere tenen, zodat de Sweakers goed blijven zitten. De sokken vallen redelijk klein, dus bij twijfel zou ik een grotere maat kiezen.

Sweakers sokken zijn te bestellen bij Ockyz, klik hier >>>>

Voor de ervaring van iemand met jongere kinderen, klik op onderstaande afbeelding:

https://trotsemoeders.nl/2017/05/hoe-bevalt-antislip-zwemsok-ockyz/

Share