Als vervolg op de succesvolle televisieserie en dito bioscoopfilm komt Shaun het Schaap nu voor het eerst in Europa naar het theater. De komische kudde komt tot leven in een humorvolle voorstelling. Met rollen voor Shaun, Shirley, de hond Bitzer en natuurlijk de slechtziende boer van de Mossy Bottom Farm.

Zoals je in onderstaand artikel kunt lezen, is het prima mogelijk om een voorstelling te maken waarin niet gesproken wordt:

https://trotsemoeders.nl/2015/03/premiere-van-de-film-shaun-het-schaap-verslag/

Ook in de theatervoorstelling wordt gebruik gemaakt van muziek en geluiden, maar het echte verhaal speelt zich op het toneel, zonder woorden af. Ik verheug me er nu al op om naar de voorstelling te gaan met de kinderen! Hieronder kun je lezen waar de voorstelling over zal gaan:

Brownie Dutch tussen Shaun en Bitzer.

Bitzer heeft zijn oog laten vallen op Victoria, een mysterieus gast-schaap, of is het toch een hond? Waarom is Victoria opeens op de boerderij? Sinds deze onverwachte gast op de Mossy Bottom Farm is, ziet Shaun tot zijn verbazing het effect op zijn vrienden. Shaun grijpt in wanneer Bitzer echt verliefde dingen gaat doen. Het belooft een heel mooi maar bovenal grappig en soms ontroerend avontuur te worden op en rond de boerderij.

Voor informatie over speeldata, klik hier >>>>

Regie: Barth van Lint
Spel: Koen ten Brinke (Shaun het Schaap), Sven Abspoel (de boer), Jeffrey Fransen (Shirley), Robin de Weert (Bitzer), Kelly Alblas (Victoria), Noel van Kleef (Chauffeur Harry)
Overig: Brownie Dutch (muziek) en Barth van Lint (tekst)

 

Share