Geef je verbeelding vleugels met de supervoordelige bouwset voor 35 modellen! Inclusief instructies/ideeën voor 35 unieke modellen van trucks, vliegtuigen, wezens, robots en meer. Met 480 K’NEX-staafjes en -koppelstukken zijn de mogelijkheden eindeloos! Je kunt de onderdelen en gebouwde modellen bewaren in de handige opbergkist.

Recensie
Met deze set kan je eindeloos bouwen. Ik word persoonlijk altijd erg blij van dit soort speelgoed. De set bevat een aantal ideeën om te bouwen, als dat niet genoeg is kan je altijd op internet verder zoeken naar voorbeelden. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om zelf creaties te maken of bestaande voorbeelden te veranderen. Deze set bevat alle onderdelen op om heel veel verschillende soorten voertuigen te bouwen.

Zoals altijd is de kwaliteit van Knex goed en kan je de onderdelen gemakkelijk in en uit elkaar halen. Ook kan je deze set natuurlijk combineren met andere sets van hetzelfde merk.

De doos waar alles in zit is handig omdat alles lekker bij elkaar bewaard blijft. Maar omdat deze van karton is weet ik niet hoelang de levensduur van de koffer is.

 

Het mooie aan een set zoals deze vind ik dat je er direct mee aan de slag kan omdat er een boekje bij zit met wat voorbeelden. Maar toch wordt je ook heel erg uitgedaagd om eigen ideeën in te brengen door alle verschillende onderdelen die in de set zitten. Het maakt mij altijd in ieder geval erg nieuwsgierig wat er allemaal nog meer mee te maken is en of bijvoorbeeld twee verschillende voertuigen ook samen te voegen zijn tot een voertuig.

Bestel deze 35-modellen-bouwset van K’NEX hier >>>>

Voor meer informatie over K’NEX zie:

https://trotsevaders.nl2017/12/knex-welke-soort-knex-past-kind/

Share