Minecraft, een ongelooflijk goede online game die zelfs door jonge kinderen al gespeeld kan worden (een soort digitale LEGO), maar ook oudere kinderen en volwassenen blijft boeien. En dat rechtvaardigt een jaarboek!

Voor degenen die niet weten wat Minecraft is, staat hieronder algemene uitleg:

https://trotsemoeders.nl/2014/08/minecraft-wat-is-dat-eigenlijk/

Over het boek:
Het officiële Minecraft Jaarboek 2018 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat komen in 2018!

Het boek staat vol overlevingsstrategieën voor avonturiers, uitgebreide informatie over de Adventure Mode, inspiratie voor zelfgemaakte kaarten én ideeën voor Minecraft-avonturen in de ‘echte’ wereld.

Maar er is meer… zoals epische avonturen van het Mojang team, strips met de meest memorabele verhalen van jouw YouTube helden en spannende uitdagingen van de Mojang-experts om uit te proberen in het spel.

Mening
Voor mensen die nog nooit van Minecraft gehoord hebben, is dit boek teveel “inside information”. Maar voor een ieder die net zo enthousiast is over Minecraft als mijn kinderen en ik (en ik speel het niet eens, kijk alleen mee met de kinderen) is dit een heerlijk boek.

Een boek om terug te kijken op wat er is, om vooruit te kijken naar wat gaat komen. Maar vooral een boek wat inspireert. Mijn kinderen gaan iedere keer wanneer ze het boek weer hebben opgepakt (en dat is regelmatig) weer met andere onderwerpen en uitdagingen aan de slag! We kijken alweer uit naar Minecraft jaarboek 2019!

Minecraft jaarboek 2018 – Mojang
Hardcover, 72 pagina’s, uitgeverij Meis & Maas
Bestel dit boek hier >>>>

Het Minecraft jaarboek 2019 is hier tebekijken / bestellen >>>>

 

Share