Als uitgever van grote online magazines, krijg je vaak de gelegenheid om producten te recenseren. Vaak zijn dat producten waar mijn eigen kinderen al te groot voor zijn en waar ze dus niet erg enthousiast van worden. Hoe anders was dat toen ik zei dat ze The Crew 2 mochten uitproberen, ineens was ik “heel cool” 😉

Los van dat het leuk is wanneer je kinderen je ‘cool’ vinden wanneer je iets voor ze in huis haalt (tip voor de decembermaand!) is het ook echt een hele mooie game.

Bekijk op bol.comCrew 2 is een racegame. Grafisch is het echt indrukwekkend, ik heb met de jongens meegekeken toen ze Crew 2 speelden en het is net alsof je naar een echte auto zit te kijken.

Mijn jongens zijn echt heel enthousiast over deze game en spelen hem regelmatig. Er is voldoende uitdaging en afwisseling om het een hele lange tijd boeiend te vinden. Kortom: aanrader!

Hieronder algemene informatie en trailer van de game Crew 2:

The Crew 2 is een racing game waarmee je racewagens, motorfietsen, boten en vliegtuigen kunt besturen met elkaar en anderen.

De wereld waarin The Crew 2 en zijn voorganger The Crew zich afspeelt is Motornation, oftewel het vasteland van de Verenigde Staten. Je bestuurt diverse racewagens, maar ook motorfietsen, boten en vliegtuigen. Je kunt The Crew 2 spelen als solitaire speler, maar het wordt pas écht mooi als je kiest voor multiplayer settings. Op je Playstation 4 of XBox One doe je mee met officiële rally’s, maar je kunt ook off-road racen, deelnemen aan spontane streetraces of gewoon racend door de wereld zwerven.

Een van de voordelen van zowel The Crew 2 als The Crew is het feit dat je ook in een coöperatieve multiplayer modus kunt spelen. Zo kun je samenwerken met je beste vrienden en nog meer uit dit spannende spel halen. Daarnaast heb je veel opties om je voertuigen geheel naar je eigen wensen aan te passen. Tijdens het racen krijg je een aantal keer de mogelijkheid om codes te verzamelen waarmee je een nog grotere hoeveelheid voertuigen tot je beschikking krijgt. In The Crew 2 kun je ook razendsnel switchen van het ene voertuig naar het andere. Je moet er wel rekening mee houden dat elk voertuigtype een eigen manier van besturen heeft. Heb je dit eenmaal onder de knie, dan beleef je nog meer plezier van The Crew 2.

Zowel in The Crew als in zijn opvolger is het de bedoeling dat je een lange roadtrip maakt van de Westkust naar de Oostkust van de Verenigde Staten. Onderweg neem je deel aan allerlei racecompetities en als je in een gebied komt dat beheerst wordt door een bepaalde racecrew, past je voertuig zich aan. Elk gebied waar je komt, heeft zijn eigen tuning specificaties. Je kunt nou eenmaal niet met dezelfde auto deelnemen aan streetracen, circuitracen of racen over open terrein. Door je voertuig te tunen of te switchen naar een meer geschikt voertuig vergroot je de kansen op een overwinning.

Net als in The Crew ben je in The Crew 2 een relatief onbekende racer die wil opklimmen in de rangorde. In The Crew kon dit door diverse soorten races met wagens te winnen, maar in zijn opvolger The Crew 2 moet je ook je skills met motorfietsen, boten en vliegtuigen ontwikkelen. Zowel The Crew als The Crew 2 bieden je veel uren raceplezier in een wereld die zeer realistisch overkomt en waar het echt op je reactiesnelheid en stuurmanskunsten aankomt, wil je succesvol zijn.

The Crew 2 bekijk / bestel je hier >>>>

Share