Het geprezen DRAGON BALL FighterZ brengt zijn spectaculaire gevechten en de beste krijgers naar NINTENDO SWITCH. In samenwerking met Arc System Works slaagt DRAGON BALL FighterZ erin anime graphics te combineren met gemakkelijk aan te leren, doch moeilijk te meesteren gameplay. Naast het feit dat je de game overal kunt spelen, bevat de NINTENDO SWITCH-versie ook exclusieve features.

  • Spectaculaire gevechten
    Ervaar combo’s in de lucht, vernietigbare omgevingen en gekende locaties uit de DRAGON BALL-anime aan 60FPS.
  • 3vs3 Tag/Support
    Laat spelers toe te trainen en meer dan één vechter/stijl onder de knie te krijgen, wat voor een meer diepgaande gameplay zorgt.
  • Verbluffende anime graphics
    Dankzij de Unreal Engine en het getalenteerde team van Arc System Works is DRAGON BALL FighterZ een verbluffend spektakelstuk.

Toen ik las dat het spel Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch uitgetest mocht worden, moest ik gelijk aan mijn nichtje Bente denken! Dat is een stoere meid wiens handen nog net niet vergroeid zijn met haar Nintendo Switch haha.

Ik weet nog goed dat ze hem kreeg, onder de kerstboom, waar hij werd direct veilig werd gesteld en aan de kant gelegd voor als onze kinderen weer naar huis waren, die mochten er niet aankomen, want dat ding was direct heilig!

Dus ik stelde haar voor om dit spel te testen in ruil voor haar bevindingen en wat foto’s, zoals dat gaat met reviews schrijven…

Dat was al snel een deal. Het duurde wel een paar dagen voor de download klaar was. (Ik weet niet of dat gebruikelijk is, of dat dat komt omdat zij in het buitengebied wonen met trager internet,maar goed, zo was het en het is goed gekomen)

Nadat ze het spel gespeeld had heb ik haar wat vragen gesteld:

V : Had je al wel eens van dit spel gehoord?
A : Nee, ik had wel gehoord van Dragon Ball, maar niet van deze.

V : Was er een duidelijke uitleg over hoe het spel werkte?
A : Ik vond het geen duidelijke uitleg, maar toen ik eenmaal bezig was met het spelen werd het wel duidelijk.
(Uitleg was in het Engels)

V : Kun je het spel met meerderen tegelijk spelen en zo ja hoe werkt dat?
A : Ja, het kan , maar volgens mij alleen als je online speelt.

V : Wat vond je heel leuk / origineel aan dit spel?
A : Dat als je in de lobby bent een heel klein schattig poppetje bent, maar als je eenmaal gaat vechten je een stoer poppetje wordt.

V : Wat vond je minder leuk of had je anders willen zien?
A : Ik vond het jammer dat het niet in het Nederlands te spelen is.

V : Als er een nieuw deel van dit spel zou uitkomen, zou je die dan graag willen hebben?
A : Als die in het Nederlands is wel, anders hoeft het niet persé.

V : Geef dit spel een cijfer van 1 t/m 10.
A : 7

Al met al dus een leuk spel met verrassende elementen, dat door het te spelen steeds wat makkelijker wordt, maar het is natuurlijk ook gebruikelijk dat je er behendiger in wordt naarmate je het langer speelt ?…

Puntje is nog wel de taal. Als het in het Nederlands gespeeld had kunnen worden was het eindcijfer zeker hoger geweest. Al met al vond ze het leuk om testpersoon te mogen zijn!

Dragon Ball FighterZ voor de Nintendo Switch bekijk / bestel je hier >>>> 

Groeten, Trotse Vader (of in dit geval Trotse Oom) Arne

Share