Guinness World Records 2019 gamerseditie is een absolute must voor gamefanaten. Of je nu van lego houdt, Minecraft speelt of Assassin’s Creed, dit boek bevat alles wat je wilt en moet weten over de bekendste en meest gespeelde computergames ter wereld. Inspiratieboek en ultiem naslagwerk in één. Ook bevat het boek speltips en highscores van de allerbeste computergamers.

Recensie
Een speciale editie van het populaire en bekende Guinness World Records 2019 boek: Guinness World Records 2019 Gamers Editie. De titel zegt het al: wereldrecords die met gamen te maken hebben.

Mijn eigen kinderen, met name mijn zoons, zijn dol op gamen en vinden dit een erg leuk boek. Behalve de records, staan er op lijstjes in over games en is er veel informatie te vinden. Het boek is erg divers, er staan ook games in die niet geschikt zijn voor kinderen maar wel bijvoorbeeld voor Trotse Vaders. Kortom: een boek om in huis te halen wanneer er ‘gamers’ in je gezin zijn.

Bijkomend effect: mijn zonen zijn weer eens andere games aan het uitproberen!

Guinness World Records 2019 – Gamer’s Edition
Paperback, 216 pagina’s, uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>

Share