Vraag Maar! Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind.
Een perfect spel voor thuis, onderweg of op vakantie. Dit vrolijke vragenspel bevat gesprekskaarten voor vader en kind. Met de kaarten stel je elkaar leuke, persoonlijke en grappige vragen. Het spel is een makkelijke manier om écht contact te maken en nieuwe dingen over elkaar te ontdekken. Een perfect spel voor thuis, onderweg of op vakantie.

Elk spel bevat 64 kaarten en een boekje met speluitleg.

• Wat ging er vandaag heel goed?
• Waar heb jij deze week om gelachen?
• Wat zouden wij vaker samen moeten doen?
• Hét vragenspel voor een leuk en persoonlijk gesprek met je kind
• Voor kinderen van 6-12 jaar en hun vader

De Vraag Maar!-serie is ontwikkeld door Elma van Vliet, de bedenkster van de Vertel Eens-serie. Ook verkrijgbaar: Vraag Maar! Een spel voor moeder en kind

Recensie
Dolenthousiast was Rani (8 jaar) met het spel want nu kon ze eindelijk weer eens een nieuw spel spelen. Totaal onvoorbereid ging ik het spel aan met haar. Handig doosje en alles fijn gesorteerd op papa-vragen en kind-vragen. Spelregels? om de beurt een vraag stellen. Klinkt heel simpel en een aantal vragen zijn dat ook wel en toen kwam er een hele dikke maar …

Waar je vragen als ‘geef mij een knuffel’ kunt verwachten is dit ook een spel wat je goed kunt gebruiken om wat meer te achterhalen wat je kind nou werkelijk bezig houdt. Onbedoeld na het verkeerd schuffelen van de kaarten volgde we van een knuffel en een kus naar een soort kruisverhoor. De pittige vragen zetten je wel tot nadenken, en sommige vragen zijn zo ontzettend persoonlijk dat je wel even moet slikken.

Een vraag als wat dachten jij en mama toen…dat zijn vragen die lastig te beantwoorden zijn wanneer het gaat om gescheiden ouders. Echter is het wel een spelenderwijs methode even te horen wat je monster niet zomaar zal vertellen. De truc is het spel zelf. Hierdoor ben je toch geneigd eerlijk antwoord te geven, tenzij je weet dat het antwoord niet helemaal kosjer is natuurlijk.

Rani heeft het spel wel als prettig ervaren, desondanks doordat het niet heel veel vragen zijn, is het geen spel wat je vaker kunt spelen omdat als het goed is je antwoorden niet veranderen.

Deze versie van Vraag maar! bestel je hier >>>>

Share