Een must-see voor je kind(eren) en voor jou, als Trotse Vader, een heerlijke film om samen met je kind(eren) naar toe te gaan: Winterpret met Buurman & Buurman. Ik meen het serieus: je kinderen vermaken zich met de avonturen van hun idolen terwijl jij zelf zit te lachen vanwege de droge humor!

Over de film Winterpret met Buurman en Buurman
Deze winter wordt het lachen geblazen wanneer de buurmannen zich klaarmaken voor de Feestdagen, wat natuurlijk niet op rolletjes loopt. De voorbereidingen van de buurmannen zorgen voor veel hilarische en ongemakkelijke situaties. Zij maken zich klaar voor de winter, wat heel leuk kan zijn.. maar bij Mat en Pat zorgt het juist voor problemen. Op hun eigen klunzige manier gaan ze aan de slag om alles tot een succes te maken.

 

Het wordt weer genieten van het gestuntel van de buurmannen; of het nu gaat om het versieren van de kerstboom of kerstkoekjes bakken, alles is een uitdaging! Al vinden zij zichzelf heel erg handig. Gelukkig is er ook tijd voor cadeautjes en daar zijn de buurmannen gek op! Kortom, er is deze winter weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. Ga zitten voor je geliefde buurmannen, wanneer hun nieuwe bioscoopavontuur Buurman & Buurman Winterpret van start gaat. A je to!

 

Kees Prins en Siem van Leeuwen spreken opnieuw de stemmen in van Mat en Pat. Buurman en Buurman Winterpret gaat op 18 november 2018 in voorpremière en vanaf 28 november zijn de geliefde buurmannen te zien in alle Nederlandse bioscopen.

Trailer en filmposter van de nieuwe film van Buurman en Buurman:

Share