Gevangen in Battle Royale 1 – Fortnite – Het spel begint

Ben jij gek op Fortnite? Lees dan deze toffe fan-fiction! Het spel begint is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale: “Botsing bij Fatal Fields’ en “Strijd om Loot Lake’. Perfect leesvoer voor iedereen die graag Fortnite speelt.

Verhaal
Samen met honderd andere spelers wordt de twaalfjarige Grey in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale gezogen. Om weer veilig thuis te komen, moet hij in de top 5 van spelers belanden voor het einde van het seizoen.

Opgejaagd door de andere spelers moet Grey zijn weg zien te vinden in de wereld van wapens en ammo. Gelukkig krijgt hij al snel een bondgenoot in de keiharde strijd om de topspelers te verslaan. Zal het Grey lukken om uit Fortnite te ontsnappen?

Mening van mijn zoon (12 jaar)
Ik speel graag Fortnite, soms alleen maar liever met mijn vrienden. Ik heb wel boeken over Fortnite, maar dat zijn boeken met tips. En dit is een echt verhaal.

In het begin leek het me niet zo leuk want wat kun je nou over Fortnite schrijven. Je moet het toch spelen? Maar toen ik er in begon vond ik het wel heel leuk. Echt spannend vond ik het niet, maar het verhaal is wel zo goed geschreven dat je steeds door wilt lezen.

Wat wel gek was, was dat de vertalingen zo anders zijn. “Looten” wordt “plunderen” in het boek. Dat betekent het ook wel, maar wanneer je de game speelt, gaat het over “looten”.

In het boek staan twee verhalen, maar eigenlijk loopt het gewoon in elkaar door. Er komen nog twee delen en die wil ik ook graag lezen!

Gevangen in Battle Royale 1 – Fortnite – Het spel begint – Devin Hunter
Botsing bij Fatal Fields & strijd om Loot Lake
Paperback, 216 pagina’s, uitgeverij van Holkema & Warendorf
Bekijk op bol.comBestel dit boek hier >>>>

Voor alle delen, klik hier >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Dragon Ball FighterZ voor Nintendo Switch [game-review]
Ik zie je wel! Jungle: een zoekspel voor de hele familie [recensie]
Share