Meestal is de eerste film in een serie erg goed, de tweede wat minder en de derde ‘mwah’… Maar bij Hotel Transsylvanië 3 is het alsof je naar een eerste film in een serie zit te kijken: wat een geweldig leuke film!

Wij hebben de Blu-Ray van Hotel Transsylvanië 3 sinds kort in huis en de film al 2 keer gezien. En dit weekend gaat hij weer afgespeeld worden. Zelf kijk ik met plezier mee en de kinderen vinden het een van de leukste films die we hebben.

Het verhaal heeft veel vaart en is spannend. Voor kinderen zit er erg veel grappigs in en ook wanneer je als volwassene meekijkt is hij erg leuk. Zelf geniet ik met name van alle kleine grapjes die door het verhaal heen gaan.

De manier waarop de personages vormgegeven zijn is fantastisch. Ook de bewegingen en de kleuren, het maakt het geheel van de film erg vrolijk.

Toch is het geen film voor erg kleine kinderen (leeftijdsadvies is 6 jaar en ouder) want hoewel de film nergens té spannend wordt, zitten er wel stukken in die voor jonge kinderen behoorlijk angstig kunnen zijn.

Bekijk op bol.comHotel Transsylvanië 3 is te koop op DVD en op Blu-Ray. Een aanrader!

Hieronder het verslag van de feestelijke presentatie van de DVD:

https://trotsemoeders.nl/2018/12/mijn-tweeling-en-ik-op-een-monsterlijke-cruise-verslag/

Share