Comfortabele kinderkleding van Little Label [review]

Mijn zoon van 12 jaar heeft het liefst joggingbroeken aan. Die zitten prettig en zijn zacht en warm. Maar… niet iedere gelegenheid leent zich voor een standaard joggingbroek. En daar hebben we nu iets op gevonden!

Misschien ken je het kwaliteitsmerk Little Label van ondergoed of nachtgoed? Gelukkig hebben ze ook andere kleding, van even goede kwaliteit. Voor mijn jongste zoon bestelde ik een broek en een shirt. Als combinatie leek het me erg mooi omdat in de broek okergele details verwerkt waren en de omgevouwen manchetten dezelfde kleur hadden.

Mijn zoon was erg enthousiast. De kleding zit erg lekker en door de afwerking van de broek en de details van het shirt, is het netter dan een gewone ‘jogging-outfit’. Dit gaat nog vaak gedragen worden!

Comfortabele kinderkleding van Little Label bekijk / bestel je hier >>>>

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


SES Fluffy Vingerverf [review]
Vierde en laatste Avengersfilm: EndGame [trailer]
Share